Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)1798g6221kcal215.8g1276.6g28.8g147.4g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen3596g4315kcal647.3g43.2g215.8g7.2g
Sipuli (kuorittu)495g134kcal6.4g23.7g1g8.4g
Paprika punainen 719g211kcal6.8g32.4g2.9g13.7g
Kesäkurpitsa zucchini 539g97kcal3g13.5g2.2g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 180g617kcal18.3g125.9g2.2g6.3g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia899g1349kcal152.8g0g80.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)90g234kcal11.7g10.8g16.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16632g26354kcal2124.2g3052.2g700g374.4g
Valittu annoskoko8316g13177kcal1062.1g1526.1g350g187.2g
Annoskoko puolitettuna4158g6589kcal531.1g763.1g175g93.6g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927