Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)899g3121kcal188.9g9g260.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]600g1979kcal161.9g0g143.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g2338g795kcal32.7g140.3g11.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2398g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1949g6686kcal198.6g1364g23.4g68.2g
Kuivahiiva, annos 11g66g237kcal29.7g26.4g4g0g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16632g25903kcal1226.2g3132.6g890g146.6g
Valittu annoskoko8316g12952kcal613.1g1566.3g445g73.3g
Annoskoko puolitettuna4158g6476kcal306.6g783.2g222.5g36.7g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744