Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3738g6204kcal710.1g0g373.8g0g
Punajuuri 934g359kcal9.3g64.5g1.9g23.4g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g701g1822kcal189.2g0g119.1g0g
Cashewpähkinä 467g2683kcal93.4g87.8g216.5g16.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2336g2803kcal79.4g84.1g233.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 140g1239kcal0g0g140.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16632g30220kcal2162.8g472.8g2170.2g79.6g
Valittu annoskoko8316g15110kcal1081.4g236.4g1085.1g39.8g
Annoskoko puolitettuna4158g7555kcal540.7g118.2g542.6g19.9g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853