Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa5412g920kcal21.6g135.3g32.5g37.9g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%1804g4510kcal270.6g55.9g360.8g0g
Sipuli (kuorittu)902g244kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g198g581kcal17.9g33.7g41.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16632g12509kcal643.6g536.4g873.6g106.4g
Valittu annoskoko8316g6255kcal321.8g268.2g436.8g53.2g
Annoskoko puolitettuna4158g3127kcal160.9g134.1g218.4g26.6g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175