Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2402g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g781g219kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2402g264kcal26.4g26.4g4.8g24g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Seiti, pakasteena - Findus2402g1681kcal384.3g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16632g4528kcal839g177.4g28.6g98.2g
Valittu annoskoko8316g2264kcal419.5g88.7g14.3g49.1g
Annoskoko puolitettuna4158g1132kcal209.8g44.4g7.2g24.6g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750