Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g225g833kcal10.1g69.8g56.3g8.3g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja225g176kcal37.8g0g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu115g145kcal12.6g0.3g10.3g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g5.6g3.4kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g2336kcal122g145.2g138g17.6g
Valittu annoskoko833g1168kcal61g72.6g69g8.8g
Annoskoko puolitettuna416g584kcal30.5g36.3g34.5g4.4g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674