Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)175g70kcal1.9g12.6g0.9g2.5g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g112g68kcal1.1g5.1g4.5g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g90g23kcal0.9g5.1g0g2.2g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Chili mausteseos, Old El Paso2.2g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 180g174kcal5.4g35.2g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g1326kcal89.8g126.8g48.6g17.4g
Valittu annoskoko833g663kcal44.9g63.4g24.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna416g332kcal22.5g31.7g12.2g4.4g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185