Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g50g270kcal0.1g0.2g30g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Raparperi, tuore250g78kcal1.7g13.7g0.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g3288kcal62.6g578.6g70.6g20.6g
Valittu annoskoko833g1644kcal31.3g289.3g35.3g10.3g
Annoskoko puolitettuna416g822kcal15.7g144.7g17.7g5.2g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.8g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669