Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 315g173kcal5g41.3g0.5g2.7g
Kananmuna kuoreton 371g530kcal46.4g1.1g38.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g113g405kcal31.5g2.2g30.4g0g
Voi 34g245kcal0.4g0.1g27.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g2704kcal166.6g89.4g192.8g5.4g
Valittu annoskoko832g1352kcal83.3g44.7g96.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna416g676kcal41.7g22.4g48.2g1.4g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023