Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g47g159kcal6.6g0g14.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Veripalttu (Tapola), annos 200g150g344kcal16.5g25.5g24g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g1295kcal53.4g113.6g77.4g5.6g
Valittu annoskoko833g648kcal26.7g56.8g38.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna416g324kcal13.4g28.4g19.4g1.4g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337