Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell150g165kcal34.5g0g3.2g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g169g29kcal3.2g3.5g0.3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow169g34kcal5.1g3.4g0g4.2g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%94g122kcal2.8g1.9g12.2g0.1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)75g124kcal2.3g3g11.3g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g56g197kcal15.8g1.1g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g1521kcal130.4g36.6g97.2g12.4g
Valittu annoskoko833g761kcal65.2g18.3g48.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna416g380kcal32.6g9.2g24.3g3.1g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515