Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g250g393kcal54.5g0g17.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 375g286kcal7g58.1g0.7g3.7g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Maustepippuri, annos 1g5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.7g5.8kcal0.8g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g1480kcal129.4g134.6g37.8g15.8g
Valittu annoskoko833g740kcal64.7g67.3g18.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna416g370kcal32.4g33.7g9.5g4g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839