Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Vadelma 3200g1315kcal32g131.2g25.6g118.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka320g1277kcal0g316.8g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe160g462kcal1.9g89.6g0g64g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 640g1823kcal99.2g1.3g160g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1920g814kcal188.4g7.7g1.9g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g960g3984kcal748.8g59.5g84.5g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)960g3360kcal134.4g537.6g66.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g28899kcal2409.4g2287.4g996.4g364.8g
Valittu annoskoko8320g14450kcal1204.7g1143.7g498.2g182.4g
Annoskoko puolitettuna4160g7225kcal602.4g571.9g249.1g91.2g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177