Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4800g28800kcal1008g316.8g2592g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Emmental, punaleima 17%3200g9280kcal1088g0g544g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 240g665kcal4.8g7.2g67.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g77772kcal4210g708.4g6406.4g0.8g
Valittu annoskoko8320g38886kcal2105g354.2g3203.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna4160g19443kcal1052.5g177.1g1601.6g0.2g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884