Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1270g4357kcal129.4g888.8g15.2g44.4g
Margariini 60%, kultarypsi 1002g5332kcal1.8g2.9g601.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 668g884kcal17.6g21.4g80.2g0g
Tonnikala öljyssä 936g1776kcal253.7g0g84.2g0g
Kananmuna kuoreton 1103g1573kcal137.8g3.3g113g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1337g4010kcal307.4g0g307.4g0g
Kevytkerma2005g2406kcal64.2g90.2g200.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g40674kcal1823.8g2013.2g2803.8g88.8g
Valittu annoskoko8320g20337kcal911.9g1006.6g1401.9g44.4g
Annoskoko puolitettuna4160g10169kcal456g503.3g701g22.2g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726