Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer1836g9454kcal71.6g1028g550.7g97.3g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)688g4956kcal6.9g27.5g550.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g92g367kcal0g90.9g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 918g1102kcal28.7g41.3g91.8g0g
Leivinjauhe 46g81kcal2.4g17.3g0g0.2g
Sokeri 459g1863kcal0g458.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1010g1440kcal126.2g3g103.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl918g3304kcal18.4g24.8g348.8g0g
Sokeri197g801kcal0g197.1g0g0g
Marianne crush 150g688g2960kcal8.3g592g57.8g11.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 230g849kcal42.4g25.2g49.8g69.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g1239g4213kcal24.8g966.5g21.1g86.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g62778kcal659.4g6944g3548.4g531.4g
Valittu annoskoko8320g31389kcal329.7g3472g1774.2g265.7g
Annoskoko puolitettuna4160g15695kcal164.9g1736g887.1g132.9g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497