Rahkamustikkapiirakka

Kananmunat vaahtoon sokerin kanssa lisätään osa öljystä, loput 2 lasivuoan pohjalle levitetään pullasudilla.

Jauhot ja alkiot sekoitaan vaahtoon taikinaksi.

Taikina jaetaan kahteen vuokaan ja paistetaan 5 min puolikypsäksi.

Rahka ja jogurtti sekoitetaan, maustetaan sokerilla ja vaniljasokerilla ja jaetaan puolipaistuneiden pohjien päälle, päälle ripotellaan mustikat paistetaan vielä lisää noin 20 min kunnes kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 676g2742kcal0g674.8g0g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl954g3242kcal133.5g610.3g29.6g52.4g
Vehnänalkio, 0,25 dl199g636kcal57.6g65.6g16.1g27.8g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl397g3576kcal0g0g397.3g0g
Rahka, valio1192g775kcal119.2g50.1g3.6g0g
Mustikka metsä- 1430g630kcal7.2g91.5g8.6g47.2g
Kananmuna kuoreton 1748g2494kcal218.5g5.2g179.2g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1589g544kcal48.6g79.5g1.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g95g381kcal0g94.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g30179kcal1173.4g3372.8g1272g255.2g
Valittu annoskoko8320g15089kcal586.7g1686.4g636g127.6g
Annoskoko puolitettuna4160g7545kcal293.4g843.2g318g63.8g
Arvot/100g100g181kcal7.1g20.3g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203558