Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4267g7253kcal810.7g0g426.7g0g
Kananmuna kuoreton 587g837kcal73.3g1.8g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)1461g395kcal19g70.1g2.9g24.8g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g1333g1867kcal40g26.7g173.3g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g384g975kcal64.9g7.7g79.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g288g300kcal22.8g46.9g1.7g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g23253kcal2061.4g306.4g1489.2g61.2g
Valittu annoskoko8320g11626kcal1030.7g153.2g744.6g30.6g
Annoskoko puolitettuna4160g5813kcal515.4g76.6g372.3g15.3g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339