Luumukakku

Rasva ja sokeri vatkataan.

Keltuaiset lisätään yksitellen, vatkaten.

Jauhot ja leivinjauhe yhdistetään.

Luumut leikataan suikaleiksi ja jauhotetaan osalla jauhoista.

Valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi.

Jauhot lisätään rasva-sokerivaahtoon sekoittaen, samoin luumusuikaleet.

Lopuksi sekoitellaan joukkoon valkuaisvaahto.

n. 180 astetta ja 40 minuuttia...uunista riippuen.

Kakun ei tarvitse olla ihan rutikuiva, joten pois uunista kun aavistuksen tarttuu tikkuun...

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Cemersu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1716g12351kcal17.2g17.2g1372.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1716g6004kcal205.9g1218g36g51.5g
Luumu kivetön, kuivattu 1716g3491kcal72g645g14.6g147.5g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g1415g2024kcal176.9g4.2g145.8g0g
Sokeri 1716g6963kcal0g1713.7g0g0g
Leivinjauhe 43g75kcal2.2g16.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g61818kcal948.4g7228.6g3137.6g398.4g
Valittu annoskoko8320g30909kcal474.2g3614.3g1568.8g199.2g
Annoskoko puolitettuna4160g15455kcal237.1g1807.2g784.4g99.6g
Arvot/100g100g372kcal5.7g43.4g18.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258278