Karpalo-kinuskikakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 748g5313kcal5.6g3g598.4g0g
Sokeri 424g1720kcal0g423.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.3g0.8g28.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 972g3336kcal99.1g680.7g11.7g34g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g3959g13105kcal340.5g2130.1g360.3g0g
Karpalo, pakaste748g165kcal3g26.2g5.2g24.7g
Vadelma 997g410kcal10g40.9g8g36.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 142g476kcal0.1g116g0.1g2g
Sokeri 30g121kcal0g29.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g50164kcal987.8g6920.8g2023.6g195.4g
Valittu annoskoko8320g25082kcal493.9g3460.4g1011.8g97.7g
Annoskoko puolitettuna4160g12541kcal247g1730.2g505.9g48.9g
Arvot/100g100g302kcal5.9g41.6g12.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258850