Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 958g615kcal30.7g46.2g33.5g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g4791g5270kcal1197.7g0g47.9g0g
Korppujauho (Pirkka)799g2859kcal111.8g558.9g17.6g39.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1757g2506kcal219.6g5.3g180.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g22552kcal3122.2g1231g558.4g80g
Valittu annoskoko8320g11276kcal1561.1g615.5g279.2g40g
Annoskoko puolitettuna4160g5638kcal780.6g307.8g139.6g20g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567