Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g5961g8584kcal1311.4g0g357.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl128g1150kcal0g0g127.7g0g
Suola, annos 3g51g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 51g143kcal5.6g19.6g1.7g13.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1065g1277kcal24.5g51.1g106.4g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1065g1171kcal24.5g42.6g106.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g24650kcal2732g226.6g1399.8g27g
Valittu annoskoko8320g12325kcal1366g113.3g699.9g13.5g
Annoskoko puolitettuna4160g6163kcal683g56.7g350g6.8g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691