Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g2001g4402kcal214.1g12g340.2g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g3001g1711kcal42g372.2g6g0g
Vesi3202g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g12428kcal519g776.2g708g1.6g
Valittu annoskoko8320g6214kcal259.5g388.1g354g0.8g
Annoskoko puolitettuna4160g3107kcal129.8g194.1g177g0.4g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503