Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g5325g7455kcal798.7g159.7g484.6g5.3g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g1664g2330kcal49.9g33.3g216.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1331g2130kcal39.9g53.2g199.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g23828kcal1777g492.4g1801.2g10.6g
Valittu annoskoko8320g11914kcal888.5g246.2g900.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna4160g5957kcal444.3g123.1g450.3g2.7g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070