Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1091kcal1.8g0.6g122.2g0g
Sipulikuutiot Apetit501g130kcal6g24.1g1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g100g301kcal16g7g23.1g0g
Maustepippuri, annos 1g50g1.5kcal0g0g0.5g0g
Poronpaisti 5012g9126kcal1544.7g0g322.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2506g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g21298kcal3137g63.4g938.2g0g
Valittu annoskoko8320g10649kcal1568.5g31.7g469.1g0g
Annoskoko puolitettuna4160g5325kcal784.3g15.9g234.6g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478