Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 7272g9264kcal1567.8g0g327.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 214g149kcal2.7g24.2g2.7g8.3g
Mustapippuri 54g150kcal5.8g20.5g1.8g14.2g
Curryjauhe (-), annos 5g32g104kcal3.2g16g3.2g3.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g214g738kcal21.4g162.5g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 535g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g20810kcal3201.8g446.4g680.4g51.4g
Valittu annoskoko8320g10405kcal1600.9g223.2g340.2g25.7g
Annoskoko puolitettuna4160g5203kcal800.5g111.6g170.1g12.9g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286