Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 170g584kcal17.3g119.1g2g6g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g175g593kcal22.7g117.8g3g9.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g20g28kcal1.7g4.9g0.2g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow20g33kcal0.1g0.8g3.3g0g
Oliiviöljy 11g97kcal0g0g10.9g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g109g22kcal0.7g3.8g0.3g1.5g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g105g33kcal1.9g6.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 218g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g2779kcal88.8g505.4g39.4g33.6g
Valittu annoskoko833g1390kcal44.4g252.7g19.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna417g695kcal22.2g126.4g9.9g8.4g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478