Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 248g1008kcal0g248.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton234g49kcal0.7g3.7g0g0.2g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g117g513kcal4.3g3g53.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g3141kcal10g509.8g107.6g0.4g
Valittu annoskoko833g1571kcal5g254.9g53.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna417g785kcal2.5g127.5g26.9g0.1g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113