Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3291g189kcal32g12.2g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Hermesetas, annos 5g29g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml58g12kcal4.7g0g0.2g0.1g
Kookoshiutale 29g193kcal2.4g1.9g18.8g4.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 233g646kcal4.7g7g65.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g2628kcal135.6g43.4g209.6g9.6g
Valittu annoskoko833g1314kcal67.8g21.7g104.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna417g657kcal33.9g10.9g52.4g2.4g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512