Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali438g92kcal5.3g14.9g0.9g9.2g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 117g266kcal22.2g0g19.9g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g29g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 44g121kcal0.9g1.3g12.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka44g36kcal1.5g8.3g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g1047kcal60.8g51.6g67g19.6g
Valittu annoskoko833g523kcal30.4g25.8g33.5g9.8g
Annoskoko puolitettuna417g262kcal15.2g12.9g16.8g4.9g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051