Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 612g170kcal7.3g24.9g1.2g12.9g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Voi 40% rasvaa 8.7g33kcal0.2g0.2g3.6g0g
Piirakkataikina Sunnuntai175g647kcal8.7g56g43.7g3.5g
Siirappi, tumma13g42kcal0g9.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g1799kcal33g184g97g33.6g
Valittu annoskoko833g899kcal16.5g92g48.5g16.8g
Annoskoko puolitettuna417g450kcal8.3g46g24.3g8.4g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903