Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green113g366kcal27g55.2g1.1g13.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g278g97kcal2.8g18.9g1.4g3.9g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lehtikaali 30g12kcal1g1.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g1221kcal91.2g154.2g20.6g37.2g
Valittu annoskoko834g610kcal45.6g77.1g10.3g18.6g
Annoskoko puolitettuna417g305kcal22.8g38.6g5.2g9.3g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012