Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 128g519kcal0g127.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g670kcal19.9g136.7g2.3g6.8g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g50g271kcal0.1g0.2g30.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Raparperi, tuore251g78kcal1.8g13.8g0.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g3295kcal62.8g579.6g71g20.6g
Valittu annoskoko834g1647kcal31.4g289.8g35.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna417g824kcal15.7g144.9g17.8g5.2g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669