Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 169g129kcal3.2g26.2g0.3g1.7g
Bataatti, kuorittu 73g59kcal1.1g12.3g0g2.2g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kanasuikale hunajamarinoitu225g293kcal40.5g5g13.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti84g153kcal2.3g10.1g11.8g0g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g113g124kcal20.3g2.3g3.4g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P141g84kcal1.4g6.3g5.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1669g1702kcal138.8g127.8g69.8g10.4g
Valittu annoskoko835g851kcal69.4g63.9g34.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna417g426kcal34.7g32g17.5g2.6g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852