Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Vesi394g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g16g14kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g282g70kcal3.7g11.8g0.6g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.1g4kcal0.1g0.6g0.2g0.4g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g39g103kcal3.9g18.5g1.2g2g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton56g90kcal4.5g2.3g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1670g750kcal27.4g77.2g36.2g6.8g
Valittu annoskoko835g375kcal13.7g38.6g18.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna417g187kcal6.9g19.3g9.1g1.7g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175