Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)2104g4417kcal504.8g0g273.5g0g
Ruohosipuli 281g63kcal3.9g4.8g1.7g6.7g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale1052g3576kcal231.4g0g273.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g3506g2384kcal56.1g522.4g3.5g0g
Ruokakerma Valio 5%1402g841kcal16.8g39.3g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16688g22564kcal1626g1133g1244.6g13.4g
Valittu annoskoko8344g11282kcal813g566.5g622.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna4172g5641kcal406.5g283.3g311.2g3.4g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576