Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 125g152kcal26.6g0g5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Maissi, pirkka22g27kcal0.7g5.7g0.2g0.7g
Papu, ohut vihreä, pirkka31g8.4kcal0.6g1.3g0.1g0.8g
Lehtiselleri 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl13g9kcal0.5g1g0.4g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)3.1g4.5kcal0.1g0.3g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 407g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%47g75kcal1.3g1.3g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1670g913kcal66.2g64g42.4g9.4g
Valittu annoskoko835g456kcal33.1g32g21.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna418g228kcal16.6g16g10.6g2.4g
Arvot/100g100g55kcal4g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942