Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g11g14kcal0.5g2.3g0.3g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g187g112kcal2.8g24.4g0.2g1.7g
Keittojuures, Pirkka75g19kcal0.7g3.4g0.2g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g112g104kcal21.4g0g1.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen47g9kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g68g45kcal10.1g0g0.5g0g
Ruohosipuli, tuore7.5g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1671g653kcal73.6g74.6g5.4g6.2g
Valittu annoskoko836g327kcal36.8g37.3g2.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna418g163kcal18.4g18.7g1.4g1.6g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514