Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2404g707kcal13.5g127.4g4.8g45.7g
Kidneypapu, suolaliemessä2524g2776kcal196.8g454.3g12.6g201.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1502g4815kcal402.1g0g359.6g0g
Sipuli (kuorittu)331g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Paprika vihreä 1022g217kcal9.6g25.5g3.1g19.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g391g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Rypsiöljy 84g744kcal0g0g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g19122kcal1272.4g1324g932.6g568.8g
Valittu annoskoko8352g9561kcal636.2g662g466.3g284.4g
Annoskoko puolitettuna4176g4781kcal318.1g331g233.2g142.2g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826