Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g600g2100kcal168g12g156g0g
Pirkka salsadippi medium1080g626kcal9.7g140.4g3.2g16.2g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1200g1440kcal33.6g61.2g120g4.8g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)1800g450kcal16.2g77.4g7.2g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi1200g312kcal14.4g57.6g2.4g0g
Oliiviöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g2400g1800kcal408g0g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g14730kcal1299.8g697.2g760g42g
Valittu annoskoko8352g7365kcal649.9g348.6g380g21g
Annoskoko puolitettuna4176g3683kcal325g174.3g190g10.5g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155