Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1357g5507kcal0g1355.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 958g1202kcal105.3g2.5g86.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 778g2670kcal79.3g544.7g9.3g27.2g
Vehnälese 80g182kcal10.6g12.3g3.6g29.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g291kcal2.8g63.5g2.8g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl798g7183kcal0g0g798.1g0g
Porkkanaraaste 200g2394g647kcal14.4g126.9g4.8g59.9g
Tomusokeri 1dl=60g599g2394kcal0g598.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.6g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1197g3456kcal131.7g35.9g311.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g47777kcal692.4g5652g2432.6g234.4g
Valittu annoskoko8352g23889kcal346.2g2826g1216.3g117.2g
Annoskoko puolitettuna4176g11944kcal173.1g1413g608.2g58.6g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696