Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa903g153kcal3.6g22.6g5.4g6.3g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Vesi2106g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g33g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma301g963kcal0.3g222.6g0g0g
Auringonkukansiemen 301g1787kcal69.2g37.9g148.9g18.1g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)4513g15795kcal631.8g2978.6g135.4g225.6g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g135g1219kcal0g0g135.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g39834kcal1409.8g6523.4g850.2g500g
Valittu annoskoko8352g19917kcal704.9g3261.7g425.1g250g
Annoskoko puolitettuna4176g9958kcal352.5g1630.9g212.6g125g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242361