Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki4800g4320kcal720g120g96g0g
Kauralese 432g1555kcal77.8g197g33.3g75.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g240g1440kcal57.6g15.8g129.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2880g3629kcal316.8g8.6g259.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g21888kcal2344.4g682.8g1036.2g151.2g
Valittu annoskoko8352g10944kcal1172.2g341.4g518.1g75.6g
Annoskoko puolitettuna4176g5472kcal586.1g170.7g259.1g37.8g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396