Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton1682g3701kcal188.4g42.1g319.7g1.7g
Porkkanaraaste 200g1202g325kcal7.2g63.7g2.4g30g
Rypsiöljy rainbow60g541kcal0g0g60.1g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g5408g6073kcal120.6g1346.5g21.6g50.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g21279kcal632.4g2904.6g807.6g164g
Valittu annoskoko8352g10640kcal316.2g1452.3g403.8g82g
Annoskoko puolitettuna4176g5320kcal158.1g726.2g201.9g41g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711