Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1071g1392kcal32.1g21.4g139.2g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2998g10194kcal419.7g0g929.4g0g
Broilerinfilee (Snellman)4283g3555kcal702.4g72.8g42.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g30281kcal2308.4g188.4g2222.8g0g
Valittu annoskoko8352g15141kcal1154.2g94.2g1111.4g0g
Annoskoko puolitettuna4176g7570kcal577.1g47.1g555.7g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231