Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 795g1135kcal99.4g2.4g81.5g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1808g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1663g5707kcal169.5g1164.2g20g58.2g
Leivinjauhe 72g127kcal3.8g27.3g0g0.4g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%868g1909kcal26g43.4g173.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 723g330kcal21.7g34.7g10.8g0g
Sokeri 145g587kcal0g144.5g0g0g
Sokeri 217g881kcal0g216.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g217g1584kcal2.2g2.2g173.5g0g
Mansikkahillo 1808g4092kcal10.1g975.1g1.8g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g32700kcal665.4g5221g922.2g149.8g
Valittu annoskoko8352g16350kcal332.7g2610.5g461.1g74.9g
Annoskoko puolitettuna4176g8175kcal166.4g1305.3g230.6g37.5g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262