Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3903g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g66g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 300g685kcal40g46.2g13.5g112.6g
Vehnäjauho puolikarkea 3903g13391kcal397.7g2732g46.8g136.6g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 144g585kcal0g144g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g29322kcal875.4g5844.4g120.6g498.4g
Valittu annoskoko8352g14661kcal437.7g2922.2g60.3g249.2g
Annoskoko puolitettuna4176g7331kcal218.9g1461.1g30.2g124.6g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248