Neljän munan pannukakku

4 kananmunaa
5½ dl jauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 l maitoa
3/4 dl sulaa margariinia

Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.

Lisää maito.

Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.

Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).

Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.

Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, paistettu (pirkka)986g2170kcal129.2g4.9g183.4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g336g2421kcal3.4g3.4g269g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4483g2043kcal134.5g215.2g67.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2466g8630kcal295.9g1750.6g51.8g74g
Sokeri 67g273kcal0g67.2g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g31074kcal1126g4082.6g1142.8g148g
Valittu annoskoko8352g15537kcal563g2041.3g571.4g74g
Annoskoko puolitettuna4176g7769kcal281.5g1020.7g285.7g37g
Arvot/100g100g186kcal6.7g24.4g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432908