Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2042g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80613g2487kcal465.6g30.6g55.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4084g5146kcal449.3g12.3g367.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1021g3371kcal20.4g30.6g357.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g102g10kcal1.5g0g0.6g86.8g
Suola, annos 3g61g0kcal0g0g0g0g
Voi 429g3111kcal5.1g1.7g348.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g28250kcal1883.8g150.4g2258.6g173.6g
Valittu annoskoko8352g14125kcal941.9g75.2g1129.3g86.8g
Annoskoko puolitettuna4176g7062kcal471g37.6g564.7g43.4g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107