Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 600g96kcal12.6g1.8g2g9g
Paprika punainen 1440g422kcal13.5g64.8g5.8g27.4g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g180g198kcal1.8g45g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1380g373kcal17.9g66.2g2.8g23.5g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)2400g1920kcal398.4g0g24g0g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1500g1800kcal51g54g150g0g
Tomaatti 780g178kcal4.4g26.9g2.3g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16704g10057kcal1006.6g531g374.4g141.6g
Valittu annoskoko8352g5029kcal503.3g265.5g187.2g70.8g
Annoskoko puolitettuna4176g2514kcal251.7g132.8g93.6g35.4g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239